Emma Selley is geboren met Spina Bifida en heeft als baby de dood getrotseerd. In de loop van haar leven heeft ze verschillende gezondheidsproblemen gehad. Onlangs deelden zij en Andrew het opwindende nieuws over de mogelijkheid van een niertransplantatie die hun levens zou veranderen en hen vrij zou maken om nog meer te ondernemen in het samen dienen van het Koninkrijk van God. Maar, helaas, in de aanloop naar de langverwachte operatie, kregen ze te maken met nieuwe gezondheidsproblemen die de voortgang van de operatie in de weg staan.

In deze video delen Andrew en Emma hoe ze het nieuws verwerken en hoe de volgende stappen eruit zien. Emma in het bijzonder deelt hoe, hoewel ze niet uitkijkt naar de operaties en het herstel, ze de Heer om Zijn genade vraagt, Zijn nabijheid voelt, en Zijn onverklaarbare en heerlijke vreugde ervaart. Zij weten dat Jezus hen draagt en herinneren ons eraan dat wij niet leven voor dit leven; wij hebben een eeuwige en bovennatuurlijke hoop.

Laten we bij hen blijven in gebed en vertrouwen voor Gods tussenkomst, snelle genezing en dat Emma sneller dan verwacht verder kan met de niertransplantatie.